Tjejerna på ridklubben 3 - Hella, Helmut och Klärchen- Karla Schniering

Betyg 4.7
11min
9 Sidor
Flickorna på ridklubben
bookCoverFor

Beskrivning

Hella och Helmut är två stora haflingerhästar som har tillbringat hela sina liv ihop på herr Books gård. När Hella plötsligt dör blir Helmut djupt deprimerad. Ridskoleflickorna Tine, Ina och Alex trugar, men han vägrar att äta eller dricka. Han står bara ensam ute i hagen under en stor tårpil. När Ina tar med sina vänner för att träffa hennes morfar och hans lilla get Klärchen kommer flickorna på en plan för att muntra upp Helmut. Kommer de att kunna få Helmut att äta innan det är för sent? Och kommer den lilla geten att vara säker i närheten av ett så stort djur?

I "Tjejerna på ridklubben" får vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar på herr Books gård. På gården finns många hästar och andra djur och varje dag är ett nytt äventyr för flickorna. Häng med på ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i åskväder och mycket mer.

Karla Schniering är en riktig mångsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar även målar tavlor och säljer tillbehör till modelljärnvägar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt älskar hon djur. Hon umgås dagligen med sin häst, sina getter, hönor och katter.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Camilla Duner
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
11min
Sidor e-bok:
9
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-05-28
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726240481
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788711866887

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)