Tjejerna på ridklubben 6 - Å som i åskväder- Karla Schniering

Betyg 4.6
11min
9 Sidor
Flickorna på ridklubben
bookCoverFor

Beskrivning

Eftersom Lilian fortfarande tar hand om sitt lilla föl får Alex låna hästen Gilda när hon ska ut på ridtur. En eftermiddag rider Tine, Ina och Alex till den gamla borgruinen i närheten. Flickorna hamnar mitt i ett obehagligt åskväder och den ängsliga Gilda får panik. När hon lyckas fly blir flickorna riktigt oroliga för den lånade hästen. Hon är trots allt ensam i en främmande miljö, mitt i ett fruktansvärt oväder.

I "Tjejerna på ridklubben" får vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar på herr Books gård. På gården finns många hästar och andra djur och varje dag är ett nytt äventyr för flickorna. Häng med på ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i åskväder och mycket mer.

Karla Schniering är en riktig mångsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar även målar tavlor och säljer tillbehör till modelljärnvägar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt älskar hon djur. Hon umgås dagligen med sin häst, sina getter, hönor och katter.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Camilla Duner
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

6

Tid ljudbok:
11min
Sidor e-bok:
9
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-05-31
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726240511
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788711866917

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)