Tjuvapack och systraskap

Betyg 3.7
9h 11min
272 Sidor
Seniorspanarna
bookCoverFor

Beskrivning av boken

”Privatspanande pensionärer, charmiga småskurkar och ett rivigt systerskap bjuder in till en hejdundrande story!” – Sofia Rutbäck Eriksson

Ett bankrån som går snett, två äregiriga gubbar och ett stridslystet systraskap de inte hade räknat med.

Bengt är en pensionerad polis som drar in svågern Rolf i en katt och råtta-lek. Han har nämligen gett sig sjutton på att de tillsammans ska sätta dit två bankrånare som flytt på en Harley Davidson. Men eftersom demensen slagit till hos såväl förövare som privatspanare uppstår en rad dråpliga situationer och lagen om alltings jävlighet korsar deras väg mer än en gång.

Samtidigt bedriver kyrkans kvinnoklubb Systraskapet, där Bengt och Rolfs fruar har en betydande roll, sitt eget spaningsarbete. De tar hjälp av sina vänner: spåkvinnan Sibylla Månskära, kyrkoherden Johan Johansson och den nyblivna änkan Elin Maccaroni (efter den italienska maffiabossen Riccardo), för att lösa en rad minst sagt oväntade problem som uppstår. En kamp mot klockan inleds och den lilla orten Axberg, på landet norr om Örebro, har aldrig sett på maken till uppståndelse.

Elisabeth Klippel Berglöf driver det populära instagramkontot Bettan Bokprataren. Med "Tjuvapack och systraskap" gör hon själv debut som författare.

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 11min

Sidor e-bok:

272

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-22

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789180005104

Förlag e-bok:

Word Audio Publishing

ISBN e-bok:

9789180005111

Vad andra tycker

Recensioner av Tjuvapack och systraskap -
E-bok, Ljudbok

Spännande rolig toppen bok och dessutom uppläst av den fantastisk duktiga Anton Körberg

Birgitta

⭐️⭐️⭐️

Malin

Vilken bok!! Jag småfnittrade mest hela tiden. Vilken ide att låta både skurkar och privatspanare vara 80 plussare! Perfekt uppläsare! Jag ser fram emot nästa bok!!

Lena

Underhållande bok!

Brittmarie