Togos sista elefant- Magnus Danielson

11h 8min
297 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

När det dimper ner ett svårbegripligt så kallat Nigeriabrev i Detlof Hanssons brevlåda, så inser han att detta är det första och enda spåret efter hans sedan fem år försvunna föräldrar. Detlof har inget annat val än att själv resa till det lilla västafrikanska landet Togo, i den del av världen där inget är som hemma i det lilla lugna Falköping. Den ende som vill hjälpa honom är entreprenören Robert Wright, som på grund av ett missförstånd har blivit världens mest ökände avsändare av spammejl.

Tillsammans ger de sig ut på en hisnande färd över den forna afrikanska savannen och genom resterna av en hotad djungel, för att söka efter sanningen om vad som har hänt Birgitta och Bengt Hansson. Jagade av tjuvskyttar och togolesiska armén hamnar de i situationer som Detlof aldrig har kunnat drömma om ... inte ens i sina värsta mardrömmar.

"Togos sista elefant" är en rolig, spännande och tankeväckande berättelse om den godtrogne och logiskt tänkande ingenjören Detlof Hanssons äventyr. Det är en mycket fristående uppföljare till Magnus Danielsons första roman "Mannen i rutig skjorta".

Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 8min
Sidor e-bok:
297
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-24
Förlag ljudbok:
Bookea
ISBN ljudbok:
9789189492073
Förlag e-bok:
Bookea
ISBN e-bok:
9789189448872

© Bookea (Ljudbok)

© Bookea (E-bok)