Toner i natten- Jojo Moyes

Betyg 4
13h 9min
bookCoverFor

Beskrivning

En klassisk Moyes-roman: intressanta livsöden, levande karaktärer och en vacker intrig som engagerar.

Ena stunden är Isabel en firad violinist i en omtalad symfoniorkester. Hon har en attraktiv make, två fina barn och en fantastisk våning mitt i London. I nästa stund har hon förlorat sin man och står ensam på ruinens brant. Mitt i hopplösheten ärver Isabel en herrgård på landet, och när grannen Matt erbjuder sig att ta hand om renoveringen tackar hon ja utan att tveka.

Men Isabels omstart i livet visar sig vara allt annat än okomplicerad. Grannen Matt har en hemlig agenda med renoveringen, och det har även hans fru Laura. Fastighetsmogulen Nicholas Trent ser den gamla herrgården som en väg tillbaka till rikedom, och den mystiske Byron, vems ärenden går han egentligen? När Isabel och hennes barn flyttar in i huset, kolliderar livet och drömmarna hos alla inblandade. Hur långt är man egentligen beredd att gå för att få sitt drömhem?

Jojo Moyes har berört hundratusentals svenska hjärtan med sina charmiga och mänskliga romaner. Mest känd är hon kanske för Livet efter dig som kommer som storfilm sommaren 2016. Toner i natten, som kom ut på engelska 2009, kommer inte att göra Jojo-fansen besvikna!

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

13h 9min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-12-22

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789188261441

© Printz publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Toner i natten - Ljudbok

Bra bok och Gunilla Leining är en jättebra uppläserska men denna gång får hon alla män att låta lite barska och lite otrevliga. 🤔

Anna

Alltid lika fängslande berättelse av Jo-jo Moyes

Ann

Fantastiskt och tack vare uppläsaren kan man se allting framför sig…Det är som om man vore där!

Jessica

Alltid lika bra när Jojo Moyes är i farten

Åsa

Väldigt fin bok

Carolin

❤️❤️❤️❤️

Kristina

LDet.

Anna

En fantastisk bok. En av de bästa

Britt-Marie