Toy Story 2- Disney

Betyg 4.6
1h 44min
48 Sidor
Toy Story
bookCoverFor

Beskrivning

Leksaker till undsättning!
Woody har alltid tagit hand om de andra leksakerna. Så när Woody blir stulen av samlaren Al, samlar Buzz ihop de andra leksakerna för att rädda Woody undan ett fruktansvärt öde – ett leksaksmuseum! Men när de väl hittar Woody vill han inte följa med – han vill bli ett samlarobjekt och sitta i en glasmonter. Vad krävs egentligen för att få Woody att minnas att han är en leksak som ska lekas med?

Baserad på den actionpackade uppföljaren till Toy Story.

Följ med världens coolaste leksaker Woody, Buzz, Jessie, Rex, Slinky och de andra på spännande uppdrag! Du får även träffa nya kompisar som rymdisar, Babyfejs, Pluggis, Bläckis, Doktor Fläskkotlett och många fler! Skruva upp ljudet, ta på dig din bästa cowboyhatt och så ger vi oss iväg – ut i vilda västern och mot oändligheten!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Oskar Blomberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
1h 44min
Sidor e-bok:
48
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-05-20
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726757743
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726938562

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)