Toy Story 4- Disney

2h 27min
Toy Story
bookCoverFor

Beskrivning

Det viktigaste för Woody har alltid varit att ta hand om sitt barn – men när barnets hemgjorda leksak börjar leva blir saker minst sagt förvirrande. Familjen åker på husbilssemester och Woody, Buzz och de andra leksakerna blir tvungna att övertyga den nya leksaken Gaffe om att han är lika viktig för Bonnie som de är. Under resans gång hjälper både gamla och nya vänner Woody att inse hur stor världen är om man bara öppnar sitt hjärta och sinne.

Toy Story 4 återberättar den actionfyllda berättelsen och innehåller åtta sidor med färgbilder.

Följ med världens coolaste leksaker Woody, Buzz, Jessie, Rex, Slinky och de andra på spännande uppdrag! Du får även träffa nya kompisar som rymdisar, Babyfejs, Pluggis, Bläckis, Doktor Fläskkotlett och många fler! Skruva upp ljudet, ta på dig din bästa cowboyhatt och så ger vi oss iväg – ut i vilda västern och mot oändligheten!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!
Författare:
Översättare:
Oskar Blomberg
Format:
Ljudbok
Serie:
Del:

4

Tid ljudbok:
2h 27min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-01-19
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726785166

© Saga Egmont (Ljudbok)