Tre som såg- John Willander Lambrell

Betyg 3.9
11h 55min
294 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

En sommarkväll i trakterna kring Malung försvinner tre åttaåriga pojkar. De hittas så småningom döda i en tjärn inte långt från en plats där de brukade leka. Kriminalkommissarie Inge Ingesson får landets mest omtalade fall på sitt bord samtidigt som en märklig grupp män har slagit läger i en del av skogen. Snart står det klart att Riksmord behöver ingripa.

Monica Eurell överväger till sin stora förvåning ett jobberbjudande i Stockholm. Hon behöver en nystart, och ett tjockare lönekuvert för att ordna upp sitt privatliv. När hon får chansen att ta med profileraren Benjamin Krantz till Malung för att försöka lösa vad som verkar vara ett trippelmord, tackar hon ja.

Fallet visar sig vara långt mer mångbottnat än vad någon i utredningsgruppen har förstått. Och sökandet efter den skyldige blir både svårt och livsfarligt. Tre som såg är inspirerad av en verklig händelse och ett omdiskuterat cold case.

John Willander Lambrell är född 1985 i Stockholm. Tre som såg är den andra boken om Benjamin Krantz och Monica Eurell. Den första, Den som vet, har hyllats av både recensenter och läsare.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
11h 55min
Sidor e-bok:
294
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-05
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177957041
Förlag e-bok:
Bokförlaget Polaris
ISBN e-bok:
9789177957058

© Bokförlaget Polaris (Ljudbok)

© Bokförlaget Polaris (E-bok)