Trekanten - erotiska noveller

Trekanten - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"De lade sig på varsin sida om mig och kommentarerna om en trekant hängde i luften. Ändå verkade ingen av dem riktigt våga ta första steget, så jag tog saken i egna händer och drog av mig det lilla jag hade på mig av kläder."

De senaste månaderna har jag knullat en av min mans kompisar, Mårten, men ikväll ville jag prova något nytt. Jag ville ha en trekant. Det var väl inte otänkbart? De gillar ju båda två att njuta av mig och min kropp. Medan kvällen rullar på gör jag närmanden, och lockar snart med mig båda två till sovrummet ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Författare.Cupido
Uppläsare.Elaine Gezelius

LjudbokE-bok

Svenska