Trofé- Steffen Jacobsen

Betyg 4.1
14h 19min
377 Sidor
Lene Jensen & Michael Sander
bookCoverFor

Beskrivning

Efter att ha hittat en amatörfilm i sin avlidne fars kassaskåp, bestämmer sig Elisabeth Caspersen för att anställa den exklusiva privatdetektiven Michael Sander. Filmen visar en brutal och välorganiserad mänsklig jakt i ett arktiskt landskap, där hennes pappa deltar som jägare, och Elisabeth fruktar att detta kommer att förstöra det världsomspännande företag som hennes far byggt upp.

Under utredningen inleder Michael Sander ett på flera sätt problematiskt samarbete med polisinspektör Lene Jensen och de dras snabbt in i en mystisk och bisarr värld. De tvingas bryta ner all sin tidigare kunskap och erfarenhet i jakten efter sanningen kring denna hemliga människojaktsorganisation och det dröjer inte länge innan de tvingas kämpa för sin egen överlevnad. Duon inser nämligen att de är de kommande offren för spelets nästa jaktomgång...

"Trofé" är första delen i Steffen Jacobsens nordiska thrillerserie om privatdetektiven Michael Sander och polisinspektör Lene Jensen.

Steffen Jacobsen (1956-) är en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare som varit bosatt och arbetat stora delar av sitt liv på Grönland och i norra Norge. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (Trofæ) 2013. Steffen Jacobsen är idag en av Danmarks mest lästa spänningsförfattare.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Anna Gilham
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
14h 19min
Sidor e-bok:
377
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-01-19
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726511468
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726511451

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)