Trohetseden- Anton Berg

Betyg 4.2
13h 56min
413 Sidor
De Aderton-trilogin
bookCoverFor

Beskrivning

RIKETS BESKYDDARE

En uppmärksammad rififikupp mot Nationalmuseum slutar med att journalisten Axel Sköld plötsligt har en stulen Rembrandt-tavla i sin ägo. Tillsammans med historieprofessorn Vilhelm Skrak försöker han blottlägga de ledtrådar som tavlan döljer. Samtidigt utreder polisen ett bombdåd i centrala Stockholm. Är det ett terrordåd eller finns det en annan agenda?

När samhället skakas står den nytillträdda, kompromisslösa statsministern Lova Magnusson i centrum. Men på vems sida är hon egentligen? Och vad ligger bakom den vårdnadstvist som Stina Forss, Axels kollega och vän, dras in i?

TROHETSEDEN är den rafflande andra delen i trilogin om De Aderton. Journalisten Axel Sköld ställs öga mot öga med ett hemligt sällskap – som inte skyr några medel för att bevara sin makt.

ANTON BERG är författare, radioproducent och dokumentärjournalist, känd och prisbelönad för sina reportage i bland annat P3 Dokumentär. Han är en av skaparna bakom podcasten Spår, som fick stor betydelse i samband med att Kaj Linna friades efter 13 år i fängelse. Våren 2021 släpptes HBO:s dokumentärserie Knutby: I blind tro, med Anton Berg och Martin Johnson. Trohetseden är uppföljaren till Anton Bergs debutroman De Aderton (2018), som har sålts till ett flertal länder.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
13h 56min
Sidor e-bok:
413
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-06-21
Förlag ljudbok:
Bookmark Förlag
ISBN ljudbok:
9789189298347
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789189298330

© Bookmark Förlag (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)