Trollkarlen

- Leif Jacobsen, Mats Lerneby

Betyg 4.7
6h 23min
196 Sidor
Tidsväktarna
bookCoverFor

Beskrivning

Eiffeltornet genomfors av en skakning. ”Vad var det?” ropade Marie. Hon hade gripit tag i sin bror.” Tesla har satt på strömmen”, konstaterade Max kallt. ”Uppvisningen har börjat.”

Året är 1912 och Europa håller på att sättas i brand. På den världsberömda tåglinjen Orientexpressen sitter vetenskapsmannen Nikola Tesla och funderar över något som kan komma att förändra hela världen. Vad ingen vet är att han bär på en hemlighet. Ingen förutom Max och Marie.
I denna tredje del av Tidsväktarna möter de många av den tidens berömdheter, bland annat en lovande författarinna, en misslyckad konstnär och en blivande premiärminister, på sin resa genom Europa. En resa som inte bara kommer att förändra tvillingarnas bild av tidsresorna utan även sätta hela deras existens på spel.
Trollkarlen är tredje delen i barn- och ungdomsserien Tidsväktarna om syskonen Max och Marie som upptäcker att de kan resa i tiden. Den kombinerar historiska platser och personer med underhållning, action och dramatiska tidsvändningar i en spännande science fiction.

Leif och Mats träffades första gången på en fotbollsresa, och förutom ett obotligt intresse för komedigruppen Monty Python är de intresserade av historia. Båda tyckte att det saknades historisk spänningslitteratur för barn och ungdomar, och bestämde sig för att skriva serien Tidsväktarna tillsammans.
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
6h 23min
Sidor e-bok:
196
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-04-21
Förlag ljudbok:
Hoi Audio
ISBN ljudbok:
9789176974995
Förlag e-bok:
Hoi Förlag
ISBN e-bok:
9789176975152

© Hoi Audio (Ljudbok)

© Hoi Förlag (E-bok)