Tuktad

Tuktad

Beskrivning av boken

"En tystnad full av oförutsägbara löften föll över rummet. Hon flämtade till och slöt ögonen. Ett hårt grepp omslöt hennes nacke. Utan att tänka på det hade hon placerat sina händer på skrivbordet. Med bestämda rörelser justerade han hennes höfter. Fick henne att svanka och puta ut med rumpan. Hon började ana vad som skulle ske. Kände upphetsningen bulta i hela kroppen.

Hans mörka röst viskade i hennes öra: - Dra ner dina trosor."

Det är natt och deras spel fortsätter. De känner varandras kroppar och begär så fullkomligt att inga ögonbindlar kan hejda dem, ändå är deras nätter tillsammans alltid lika spännande. Hon vet att han kommer straffa henne, och hon vill lyda men också ge vika för att få smaka på hans tuktande handflator. Hon är beredd på hans vanliga behandling, men natten tar en vändning när hon ser en ny glimt i hans ögon.

Nina Alvén är en svensk författare som har skrivit noveller så länge hon kan minnas. Hennes fokus ligger på det erotiska och de många nyanserna inom BDSM. Tanken är att bjuda in till det förbjudna, där läsaren får chansen att leva ut sina vildaste drömmar.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Tuktad