Tusen grader Celsius- Susan Casserfelt

Betyg 4.1
13h 1min
395 Sidor
Höga Kusten-serien
bookCoverFor

Beskrivning

Den excentriska konstnären Zeta har efter många år återvänt till Örnsköldsvik för en konstutställning där hon bearbetar sitt barndomstrauma. Där blir hon uppsökt av sin goda vän Kajsa, som nyligen tillträtt en tjänst hos polisen i samma stad. Kajsa berättar att Zetas bror, Sten-Åke ”Tåget” Wallbäck nyligen har släppts ut från fängelset och uppmanar vännen att vara försiktig.

Mats Lejonbäck, en förmögen och ryktbar affärsman, har länge varit en stor beundrare av Zetas konst och när han besöker utställningen blir han blixtförälskad i henne. Bara en kort tid därefter friar han till henne och till allas förvåning svarar hon ja. Men plötsligt börjar märkliga saker hända i Mats närhet och när en av hans närmaste män hittas brutalt mördad anar Kajsa att det är Sten-Åke som ligger bakom det hela. Zeta tar dock det hela med ro, om brodern dyker upp vet hon vad hon ska göra. Vad hon inte anar är att det finns fler än hennes bror som vill henne illa …

Susan Casserfelt har tidigare arbetat som journalist på Sveriges Television och som fotograf men är idag verksam som författare på heltid. ”Tusen grader Celsius” är hennes fjärde bok i Höga kusten-serien. Samtliga titlar har översatts till flera språk och "Prästens lilla flicka" blev nominerad till Stora ljudbokspriset.

Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
13h 1min
Sidor e-bok:
395
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-02-17
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003148
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180003155

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)