Tusen ögon

- Ellery Lloyd

Betyg 3.6
10h 40min
320 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Sylvass thriller om baksidan med sociala medier

Emmy Jackson kallas också @mamabare och på sociala medier underhåller och tröstar hon brittiska mammor varje dag. Hon är en av de absolut största ”mammabloggarna”, och delar varje dag med sig av roliga och pinsamma anekdoter ur det kaotiska familjelivet. Hennes framgångar blir större och större, och hon försörjer även sin make, en kämpande författare.

Hon är kvinnan som har allt, inklusive miljoner följare. Men en är mer uppmärksam än de andra, och detta ansiktslösa monster har bestämt sig för att slå Emmys liv i spillror.

Samtidigt som Emmy börjar känna sig allt mer förföljd knakar äktenskapet i fogarna, och hon tar hon allt sämre beslut. Vem är det som försöker krossa hennes familj?

Tusen ögon är en djupt beroendeframkallande spänningsroman som tar oss bakom skärmen på samtidens influencer-kultur på ett lika smart som underhållande vis. Författarparet Ellery Lloyd (Collette Lyons och Paul Vlitos) har vävt ett imponerande intrignät i sin pulshöjande debut.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

10h 40min

Sidor e-bok:

320

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-10-27

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789177713067

Förlag e-bok:

Printz publishing

ISBN e-bok:

9789177713074

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Tusen ögon - Ljudbok, E-bok

Seg, men ok

Mycket bra uppläsare, men boken var seg. Funkar att lyssna på när man gör annat samtidigt, men hade mer att önska av handlingen.

Anna

Skulle vara en spännande psykologisk thriller, men det hände inte så mkt förren på slutet. Två sista timmarna…. Var inte ett dugg spännande, var inte läsvärd tyvärr. Uppläsaren fantastiskt som alltid..😊

Susanne