Tvillingblod

Betyg 3.8
11h 32min
299 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Tvillingbröderna Benjamin och Fabian växte upp i ett lugnt villakvarter i Saltsjöbaden. Men innanför väggarna på det välskötta huset utspelade sig mardrömslika scener och hemligheter som för alltid länkar dem samman.

Som vuxen lever Benjamin ett ordnat familjeliv och försöker ha så lite kontakt som möjligt med sin tvillingbror som är legosoldat i Franska främlingslegionen och oftast ute på slagfältet i något blodigt krig.

Under Benjamins semester i Thailand dyker Fabian spontant upp och kräver att få tillbaka sin son – det barn som han låtit Benjamin ta hand om och uppfostra från att han var baby. Ett blint raseri och en beslutsamhet väcks hos Benjamin för han vet vem Fabian är och vilka faror det skulle innebära för sonen. Han får oväntat stöd från en ny bekantskap och kanske vore det bäst för alla om hans tvillingbror inte fanns längre?Tvillingblod är en roman med starka spänningsinslag som handlar om relationer, kärlek, familjeband och fasansfulla hemligheter. En bladvändare som utspelar sig i Stockholm, Thailand och Frankrike.

Författare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

11h 32min

Sidor e-bok:

299

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-12

Förlag ljudbok:

JW Förlag

ISBN ljudbok:

9789198706598

Förlag e-bok:

JW Förlag

ISBN e-bok:

9789198706581

Vad andra tycker

Recensioner av Tvillingblod -
Ljudbok, E-bok

Ett familjedrama i nutid med tillbakablickar men där scener från barndom och ungdomsår finns med. En annorlunda bok som fångade mig redan efter första kapitlet.

Niklas S

Både bra och dålig...uppläsaren var för enformig

Ann

En annorlunda bok som innehöll mörka hemligheter, romantik, syskonlojalitet, mord och familjedrama.

Lena Andersson

Knepig. Bitvis bra.

Michelle