Tystad - 2

- Lisa Bjärbo, Åsa Anderberg-Strollo

Betyg 3.9
37min
Tystad
bookCoverFor

Summering av boken

Lördag 4 maj 2019 sker ett terrordåd på Arlanda flygplats. Panik bryter ut och hela Sverige stannar upp. Media rapporterar om döda och skadade, och folk sitter som klistrade framför nyheterna. Det tar inte lång tid innan polisen hittar sina misstänkta: tre tonårstjejer. En av dem heter Elise Björk. Hon är 16 år, och snart kommer hon att pekas ut som hjärnan bakom terrorattentatet.

Ett år senare gör Elises pojkvän Milad en radiodokumentär som slutarbete på gymnasiet. Dokumentärserien TYSTAD är hans försök att nyansera bilden av Elise. I omvärldens ögon är hon ett monster, men för Milad är det inte alls så enkelt. Och nu vill han berätta sin historia.

Avsnitt 2: Milad hälsar på Elise på SiS-hemmet där hon sitter inlåst och träffar Sanna Karlsson för första gången. Vad betyder hennes snack om hur det är på isoleringen?

***

TYSTAD är en fiktiv dokumentärserie av Åsa Anderberg Strollo och Lisa Bjärbo. I rollerna: Christopher Lehmann, Mira Mitchell, Cecilia Nilsson, Siham Shurafa, Tomas Norström m. fl.

Format:

Ljudbok

Serie:

Del:

2

Tid ljudbok:

37min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-08-20

Förlag ljudbok:

Tiden

ISBN ljudbok:

9789151503097

© Tiden (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Tystad - 2 - Ljudbok

Hcgi 7

Barnen