Ulf gråter- Martina Montelius

Betyg 3.6
38min
21 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Dramatikern och regissören Martina Montelius gjorde debut som skönlitterär författare med romanen Främlingsleguanen. Boken fick ett lysande mottagande. Det här är hennes nästa genredebut, novellen Ulf gråter, en egensinnig berättelse om en komplicerad relation mellan en mor och hennes son.

Birger bekände sin kärlek till mig en torsdag i september. Det var mot slutet av dagens session. Han sade att han hade bestämt sig för mig. Alla de kvinnor han behandlade,ja, även några av männen, älskade honom reservationslöst. Han visste allt om oss. Vi visste ingenting om honom. Han var vår far, vår lärare, vår närmaste förtrogne, och i förekommande fall den som försåg oss med livsviktiga mediciner såsom bensodiazepiner och SSRI-preparat. Alla hade vi samma geografiska plats som emotionellt vattenhål: Birgers praktik på Ribbersborgsslingan 8.

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format - tryckt bok, e-bok och ljudbok. Läs mer på novellix.se
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
38min
Sidor e-bok:
21
Språk:
Svenska
Utgiven:
2014-06-03
Förlag ljudbok:
Novellix
ISBN ljudbok:
9789175890371
Förlag e-bok:
Novellix
ISBN e-bok:
9789175890173

© Novellix (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Ulf gråter - E-bok, Ljudbok

Skruvad, provocerande, fantastisk!

Bra språk, svart innehåll men med arrogant gnutta humor;)

Maria