Uppdrag Hail Mary – Ensam i rymden- Andy Weir

Betyg 4.5
20h 15min
512 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ny bok av författaren till THE MARTIAN

Andy Weirs nya sci-fi-klassiker är en Dan Brown i rymden. En smart och dystopisk rymdskildring för alla som älskade Interstellar.

Ryland Grace är ensam överlevande på det sista desperata uppdraget att försöka rädda jorden. Om han misslyckas innebär det slutet för mänskligheten.

Men det vet inte Ryland. Han vet varken vad han heter, vem han är eller var han befinner sig. Det enda Ryland vet är att han sovit länge, som i åratal, och att han just vaknat, miljontals mil hemifrån med endast två döda astronauter till sällskap.

UPPDRAG HAIL MARY ensam i rymden handlar, precis som The Martian, om en övergiven hjälte i rymden. Med samma underfundiga humor och nördiga jargong får läsaren följa hur Ryland, likt ett mysterium inuti mysteriet-pussel löser frågan om vem han är och hur han ska kunna rädda mänskligheten Och vem, eller kanske snarare vad, det är som kommit till hans undsättning

ANDY WEIR är rymdnörden som fick sitt första programmerarjobb vid femton års ålder. Och som gick raka vägen upp till en första placering på New York Times-bästsäljarlista med sin debutroman. Nu är han tillbaka med ännu ett rymdepos som kommer att stanna kvar i våra medvetanden under en lång tid.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
John-Henri Holmberg
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
20h 15min
Sidor e-bok:
512
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-05-04
Förlag ljudbok:
Bookmark Förlag
ISBN ljudbok:
9789189298323
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789189298316

© Bookmark Förlag (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)