Upptäckten - erotiska noveller

Upptäckten - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"Hon möter hans grönbruna ögon under den mörka, krulliga luggen. Han är kompakt byggd, under medelhöjd, med breda axlar och smala höfter. Huvudet sitter på en kort hals och verkar tungt utan att vara stort. Hennes blick glider ned, stannar tillfälligt vid hans skrev. Hon upptäcker att han har stånd. Hon vrider snabbt huvudet och tittar in mot land.

De är på väg ut till hans stuga. Han är bara 20 år gammal, hon är 61... Kan det bli något mellan dem? Han gillar henne, även om hon är så mycket äldre och hon är tjock och har fött flera barn, och ett av barnen är hans vän, men...

Vad kommer att hända i stugan den sommaren?"

Läs även "Fröken Nielsen var en blottare".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Upptäckten - erotiska noveller