Ur blod och aska

Ur blod och aska

Beskrivning av boken

Fängslande, het och actionfylld. Ur blod och aska är en sensuell, beroendeframkallande och överraskande berättelse för fantasyälskare.

Jungfrun

Poppy har varit utvald redan från födseln för att inleda en ny era och hennes liv har aldrig varit hennes eget. Livet som jungfru är ensamt. Att aldrig få bli berörd, sedd eller tilltalad. Att aldrig få njuta. Att bara vänta på sin upphöjelse. Poppy föredrar vakternas sällskap och att lära sig bekämpa det onda som tog hennes familj framför att förbereda sig för att bli ansedd värdig av gudarna. Men valet har aldrig varit hennes.

Plikten

Kungadömets framtid vilar på Poppys axlar, en roll hon inte ens är helt säker på att hon vill ha. För även en jungfru har ett hjärta, en själ och en längtan. När så Hawke, en livvakt med gyllene ögon, anlitas för att skydda henne tills det är dags för hennes upphöjelse, blandas pliktkänslan och hennes utstakade öde med nyväckta lustar och önskningar. Han väcker hennes ilska, får henne att ifrågasätta allt hon tror på och frestar henne med det förbjudna.

Kungadömet

Ett fallet kungadöme, övergivet av gudarna och fruktat av de dödliga, reser sig för att genom våld och hämnd återta allt det har förlorat. Samtidigt som skuggan av de förbannade drar sig allt närmare suddas gränsen ut mellan det som är förbjudet och det som är rätt. Poppy är inte bara på väg att förlora sitt hjärta och av gudarna anses vara ovärdig, hon riskerar också sitt liv när varenda bloddränkt tråd som håller samman hennes värld börjar nystas upp.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Ur blod och aska