Utan nåd

En kylväska hittas i Mexikanska golfen och den innehåller en torso, en fot och tre händer – allt noga inslaget i plast. Trots att kategori fem-orkanen Isaac är på väg in över Florida skickas Maggie O’Dell dit för att ta sig an fallet. Men hjälpmedlen är begränsade eftersom alla tillgängliga resurser är koncentrerade på evakuering och att minimera förödelsen.

Maggie inser att vissa av kvarlevorna kommer från en man som försvunnit under mystiska omständigheter efter en annan orkan. Men det var på Floridas andra kustsida, den som möter Atlanten. Hur har han hamnat över nittio mil därifrån?

Ju mer Maggie gräver i fallet, desto mer makabert blir det. När några ortsbor försvinner väcks misstanken att någon utnyttjar orkaner för att samla på sig kroppar. Kroppar som styckas och säljs – del för del …  


Öga för öga

Maggie O’Dell och privatdetektiven Glen Karst hjälps åt att lösa fallet i Öga för öga.

En man hittas död på ett hotellrum på Pensacola Beach. Det är Thomas Gruber, en läkare som Glen under lång tid har jagat. Han misstänker att doktor Gruber handlat med kroppsdelar. Och nu verkar det inte bättre än att någon har mördat honom … Frågan är bara vem? Och varför?

Visa mer