Välkommen till Addamsville- Francesca Zappia

9h 40min
275 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Hyllad ungdomsroman om spökjägaren Zora i den amerikanska mellanvästern!

»En lysande, Buffy the Vampire Slayer-aktig historia.« Publishers Weekly

»Är man nyfiken på hur spöken, spökjägare och vampyrer kan samsas i en helt verklighetstrogen miljö kan jag garantera att man har stor behållning av Välkommen till Addamsville.« Dagensbok.com

»Zappia fyller sin historia med liv i ett mellanvästern där ondskan lurar under den mjukglassglättiga ytan.« Expressen

När skolvaktmästarens bostad brinner pekar alla i Addamsville – inklusive polisen – ett anklagande finger mot Zora. Med en försvunnen spökjägarmamma vars uppdrag Zora fått ta över, en pappa som sitter bakom lås och bom efter att ha försökt lura halva staden på pengar och en storasyster som varit ungdomsgängsledare, ligger det nära till hands att beskylla Zora för det mesta som går fel.

Zora måste nu avslöja den skyldige, trots att det inte verkar finnas en enda ledtråd. Till sin hjälp har hon sin kusin Artemis, som visserligen är utomordentligt irriterande men har värdefulla kunskaper om stadens lokalhistoria.

FRANCESCA ZAPPIA är en amerikansk författare och serietecknare som bor i Indiana, USA. Hennes genombrottsbok Eliza och hennes monster var en stark och gripande ungdomsroman, rikt och originellt illustrerad med seriestrippar och skärmdumpar. Välkommen till Addamsville är hennes senaste bok.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Lottie Eriksson
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 40min
Sidor e-bok:
275
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-28
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789180234207
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789178932481

© Modernista (Ljudbok)

© Modernista (E-bok)