Välkommen ut på andra sidan- AnnaMaria Jansson, AnnaMaria Fredholm

Betyg 4.1
10h 22min
343 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Välkommen ut på andra sidan utspelar sig i Stockholm och Göteborg. Den handlar om Malin, Lovisa och Sandra, tre tjejer i snart-30-årsåldern som alla brottas med sitt eget privata lilla helvete.

Malin är singel och jobbar i krogsvängen. Efter en glad kväll blir hon utsatt för något som bara händer andra, och dessutom av någon som hon trodde var hennes vän.

Lovisa har världens finaste pojkvän, Viktor. De är Viktor-och-Lovisa, och ska så förbli. Tills en dag då allt går sönder. Hur kunde det bli så banalt?

Sandra är fast i världens tråkigaste relation med Fredrik. Det enda som hjälper är en flaska vin innan sex eller ännu en muffin före middagen. Men kanske finns det något annat där utanför. Om hon vågar.

Välkommen ut på andra sidan är en vardagsroman. En bok för soffan och helgen, för tunnelbanan eller spårvagnen och självklart för de där minuterna innan sängdags. En berättelse med feministiska förtecken och svart underton, som ändå på sina ställen är riktigt lycklig. Ur det som är hemskt kommer ibland oväntade saker, vänner dyker upp där man inte visste att de fanns och ett jobberbjudande kan leda till både självinsikt och nya springskor.

Välkommen ut på andra sidan är en bok om kris och utveckling, en bok som vill hålla dig i handen och önska dig välkommen ut på andra sidan.

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

10h 22min

Sidor e-bok:

343

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-09-30

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113110950

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113046198

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)