Valuta för pengarna

Valuta för pengarna

Beskrivning av boken

När Carl-Magnus och Helena Kollman anländer till paret Sjöös hem är dörren olåst, och altandörren öppen. Efter att ha knackat på utan att få svar släpper de in sig själva, men finner att villan är tom, och de finns inga spår av deras vänner. Huset är i perfekt ordning, ingenting tyder på att något brott har begåtts. Det enda som konfunderar Carl-Magnus och hans fru är att kaminen nyligen varit tänd, trots sommarvärmen. I askan finner de resterna av ett underligt kontrakt, signerat av Hans Sjöö.

Efter några dagar utan att paret Sjöö hörs av så börjar Carl-Magnus kontakta polisen för att försöka få dem att undersöka vad som kan ha hänt. Men polisernas tar dem inte på allvar, utan bevis för att något brott kan ha skett så vill de inte starta en utredning. Carl-Magnus bestämmer sig för att själv undersöka sina vänners öde, och alla hans instinkter säger att något har gått fruktansvärt fel för vännerna.

Tommy Iseskog är en svensk författare, jurist och konsult. Han har under sin produktiva författarkarriär skrivit flera hyllade böcker, och han är även känd som en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter.rn

Vad andra tycker

Recensioner av Valuta för pengarna

För få betyg just nu