Var du lycklig farmor?- Malou von Sivers

Betyg 3.9
49min
28 Sidor
Novellix
bookCoverFor

Beskrivning

Var du lycklig farmor? är en varm berättelse om kärlek, förväntningar och ett livsavgörande brev i mellankrigstidens Stockholm. Novellen är den uppskattade programledaren och journalisten Malou von Sivers skönlitterära debut. von Sivers är främst känd för programmet Efter Tio på TV4, men har även en gedigen journalistisk karriär bakom sig. År 2014 belonades hon med Lukas Bonniers Stora Journalistpris.

Bröllopet hade varit ståtligt och Kurt hade stått rak i ryggen bredvid sin unga hustru utan att med en min röja vad han kände. Hedvig hade bett en inre bön att han skulle se på henne, bara ett enda kort ögonblick, men brudgummen hade blicken stelt riktad mot prästen under hela vigseln. Hedvig hade blinkat bort tårarna som trängde fram bakom floret och kämpat med känslan av att vara utlämnad till en främmande man med två främmande barn, i ett främmande land.

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Läs mer på novellix.se.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

77

Tid ljudbok:
49min
Sidor e-bok:
28
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-10-04
Förlag ljudbok:
Novellix
ISBN ljudbok:
9789175891590
Förlag e-bok:
Novellix
ISBN e-bok:
9789175891095

Vad andra tycker

Recensioner av Var du lycklig farmor? - E-bok, Ljudbok

Fantastisk berättelse och Malou har en varm och känslosam röst.

Ann-Christin