Våra bästa jag
Kommande ljudbok
2024-06-05

Våra bästa jag

Beskrivning av boken

Miniserie: Sullivan's Crossing (4)

Böckerna bakom Netflix-succén! Följ med till Sullivan’s Crossing.

Leigh Culver älskar sitt jobb som läkare i Timberlake i Colorado. Det är långt från hennes gamla, stressiga liv i Chicago. Det enda hon saknar är moster Helen, kvinnan som uppfostrat henne, men i ärlighetens namn är det hög tid för Leigh att stå på egna ben.

Helen Culver tvekade inte en sekund inför att ta hand om sin föräldralösa systerdotter. Men hon har fått offra en hel del, och nu ser hon fram emot att få leva sitt eget liv som framgångsrik författare. Hon älskar att resa och har som mål att aldrig mer uppleva en kall vinter.

När Helen kommer för att hälsa på Leigh inser hon till sin förvåning att systerdottern fortfarande behöver henne, särskilt när det gäller att reda ut sitt trassliga kärleksliv. Men den största överraskningen väntar vid Sullivan’s Crossing, där Helen snart inser att hon fallit pladask – både för platsen och för en av dem som bor där.

Våra bästa jag är den fjärde delen i serien Sullivan’s Crossing – en varm och humoristisk berättelse där Colorado visar sig från sin allra vackraste sida.

Robyn Carr skriver feelgood och flera av hennes böcker har legat etta på New York Times topplista. Även hennes serie Virgin River finns som ljudböcker och TV-serie på Netflix.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Våra bästa jag