Världen är min

- Orest Lastow

Betyg 4.2
24h 7min
639 Sidor
PetaHertz-trilogin
bookCoverFor

Summering av boken

Forskarna White och Shirazi upptäcker sanningen om petahertz-signalen och hur man kan manipulera tid och rum. Teknologin hamnar i händerna på dr Künckel, chef på Hitlers hemliga forskningscentrum.
Künckel anser sig utvald att nyttja petahertz-teknologin till att förändra världen och börjar metodiskt genomföra sin plan. Till sin hjälp har han den vidrige dr Jahnke.
Fysikstudenten Ulla Bengtsson fortsätter sina efterforskningar och undersöker Künckels inblandning i mordet på hennes morfar. Kommer hon att inse vilka makter hon har utmanat, innan det är för sent?
Det är bara några få som vet vad som håller på att hända, och de är de enda som kan stoppa det. En desperat kamp mot klockan och mot en övermäktig fiende inleds.
Världen är min är inte enbart science fiction utan också en studie i ondska och livets skörhet. Filosofi blandas med fysik i den andra boken i Petahertz-trilogin av författaren och forskningschefen Orest Lastow. I en resa genom årtionden får läsaren ta del av en enorm konspiration och lära känna en teknik som skapar stora möjligheter, men även extrema faror.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

24h 7min

Sidor e-bok:

639

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-21

Förlag ljudbok:

Hoi Audio

ISBN ljudbok:

9789189553163

Förlag e-bok:

Hoi Förlag

ISBN e-bok:

9789189199453

Vad andra tycker

Recensioner av Världen är min - Ljudbok, E-bok

👍

Ali