Vem är Evan Smoak?

- Gregg Hurwitz

Betyg 4
13h 34min
348 Sidor
Evan Smoak
bookCoverFor

Summering av boken

Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthousevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans vardag. Vid tolv års ålder valdes Smoak ut av en topphemlig organisation inom det amerikanska försvarsdepartementet och tillbringade resten av sin uppväxt med hårdträning i organisationens regi.

Målet var att skapa extremt kompetenta operatörer som kunde agera helt självständigt utan något stöd från statens sida. När Evan väljer att bryta med organisationen använder han alla sina färdigheter för att till synes försvinna spårlöst, och i hemlighet utvecklar han ett personligt projekt: att hjälpa de allra mest desperata.

Men nu är någon honom på spåren. Någon som känner till organisationen, och som ser Evan som en riskfaktor. Någon som vet att han en gång var känd enbart under kodnamnet Orphan X.

Gregg Hurwitz är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Han har studerat vid Oxford och har examen både från Harvard och Trinity College. Hurwitz debuterade 1999, har 15 thrillers bakom sig och är utgiven i 25 länder. Han skriver också manus till film, teve och serieromaner.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Gabriel Setterborg

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

13h 34min

Sidor e-bok:

348

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-01-28

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789176292006

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789176291979

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Vem är Evan Smoak? - Ljudbok, E-bok

Mycket spännande och superb uppläsning

Elisabeth

Stefan gör det hela endabättre

Peter

Ok 🙄

Agneta

Mycket bra

Jens