Vem är Evan Smoak?- Gregg Hurwitz

Betyg 4
13h 34min
348 Sidor
Evan Smoak
bookCoverFor

Beskrivning

Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthousevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans vardag. Vid tolv års ålder valdes Smoak ut av en topphemlig organisation inom det amerikanska försvarsdepartementet och tillbringade resten av sin uppväxt med hårdträning i organisationens regi.

Målet var att skapa extremt kompetenta operatörer som kunde agera helt självständigt utan något stöd från statens sida. När Evan väljer att bryta med organisationen använder han alla sina färdigheter för att till synes försvinna spårlöst, och i hemlighet utvecklar han ett personligt projekt: att hjälpa de allra mest desperata.

Men nu är någon honom på spåren. Någon som känner till organisationen, och som ser Evan som en riskfaktor. Någon som vet att han en gång var känd enbart under kodnamnet Orphan X.

Gregg Hurwitz är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Han har studerat vid Oxford och har examen både från Harvard och Trinity College. Hurwitz debuterade 1999, har 15 thrillers bakom sig och är utgiven i 25 länder. Han skriver också manus till film, teve och serieromaner.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Gabriel Setterborg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
13h 34min
Sidor e-bok:
348
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-01-28
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789176292006
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789176291979

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)