Vem städar inte?
    
Dela boken    

Städdags! Men vem vill hjälpa till?


Högläsning med Stina Wirsén!
Lyssna när Stina Wirsén själv läser högt ur sina omtyckta böcker om Vem-figurerna och välj om du vill bläddra på egen hand eller låta e-boken bläddra åt dig. Läs, lyssna – eller gör både och!
I denna bok är det städdag och nalles mamma och pappa säger att alla måste hjälpa till. Men nalle glömmer att städa lite när hon hittar massor av fina saker i sitt rum så hennes föräldrar blir sura och tjatar. De stora glömmer aldrig att städa. Eller…?
Vem städar inte? är en liten bok om stora känslor. På ett mästerligt sätt och med hög igenkänningsfaktor fångar Stina Wirsén i text, bild och uppläsning de små nyanserna som gör boken till ett äventyr. Boken är enkel i sitt upplägg och vänder sig till de yngsta barnen, men låter dem samtidigt vara en del av en berättelse som på ett fint sätt förmedlar både det svåra och det komiska i situationen. Barnen ska på ett enkelt och roligt sätt kunna utforska böckerna och välja mellan att läsa och bläddra själva, eller lyssna på uppläsaren och låta boken vända blad automatiskt.
Sagt om Stina Wirséns egen lilla småbarnsboksserie En bok för de minsta små:
- Oavsett ålder måste man bara älska dem. Det här är stor konst i litet format!
Åsa Johansson i Svenska Dagbladet


"Det som gör Stina Wirséns fåordiga bilderböcker så bra är just att de tar alla de stora känslorna på allvar, och släpper fram dem utan att moralisera. /.../ Så enkelt. Och så klokt.” Kattis Streberg, Södermanlands Nyheter

"Smått genialiskt för de minsta /.../ Kan det bli bättre ´för de minsta små´?" Eva Bejhed, Bohuslänningen


Illustratör:Stina Wirsén

Visa mer