Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster

Betyg 4.7
4h 24min
117 Sidor
Vera Svansons dagbok
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Möt Vera Linnea Svanson: teaterapa, chokladmilkshake-älskare och dagboksskrivare.
Vera går i femman och ÄNTLIGEN ska hon få vara med och spela Det lilla monsterbarnet, den klassiska pjäs som skolans teatergrupp framför på halloween. Tänk om hon till och med skulle få en huvudroll, det vore drömmen!!!

Samtidigt når galenskapen nya nivåer hemma hos familjen Svanson. Pappa försöker bli av med sitt tacoberoende, storebror Svante försöker bli känd på youtube och lillasyster Olivia försöker vara jobbigast i världen. Moster Bibban vill inget hellre än att komma in på polishögskolan och tränar genom att lösa alla mysterier som finns (och ett och annat som inte finns). Och mamma, hon bestämmer sig hux flux för att tävla i halloweenmys med den nya grannen Jennifer Tror Hon Är Coolson. Allt som kan gå fel gör såklart det, och allra helst när Hugo, den snygga killen i sexan, är i närheten.
Men hur är det egentligen med Hugo? Gillar han Vera? Det verkar faktiskt så. Jobbigt bara att Veras bästa kompis Lise plötsligt berättar att hon är JÄTTEKÄR i Hugo. Hur gör man då?

Moa de Bruin skriver rappt och kul om en helknäpp familj, som, trots alla tokigheter, kanske inte är så olik din egen. Och bland all humor och alla galna vändningar finns ett stråk av allvar. Hur gör man för att inte svika sin bästis? Och om man redan har råkat göra det, fast det absolut inte var meningen, hur ska man bära sig åt för att bli vänner igen?

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

4h 24min

Sidor e-bok:

117

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-09-11

Förlag ljudbok:

Rabén & Sjögren

ISBN ljudbok:

9789129729023

Förlag e-bok:

Rabén & Sjögren

ISBN e-bok:

9789129729030

Vad andra tycker

Recensioner av Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster

Superbra😀 väldigt lik en vanlig familj med ett bråk med bästisar

Elsa

Borde komma fler

Anna

Denna boken + alla andra i serien är dem bästa böckerna ever! Vera Svenson böcker är dem ända böckerna som jag faktiskt gillar att läsa och lyssna på! Jag kan till och med vara taggad inför att få läsa en av Veras dagböcker 😻😻❤️❤️❤️ om man vill ha en bok som man kan lyssna på 56 gånger utan att trötta då är det Vera svansons dagbok som gäller! Jag har säkert Lyssnart på alla böcker som finns minst 15 gånger var! JAG ÄR BESATT 🤩❤️‍🩹❤️❤️❤️

Malin

Super DUPER bra

Mina tre hjärtan