Verklighet och fantasi - erotiska noveller

Verklighet och fantasi - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"Hittade den sköna platsen i soffan. Bra stöd för ryggen. En stor mugg citronvatten och TV: n som surrade i bakgrunden. Laptoppen låg på låren och jag tittade eftertänksamt ut i rummet.

Bröstvårtorna var styva under den lätta, men genomvåta sommarklänningen. Jag kunde inte låta bli att klämma dem mellan pekfinger och tumme. Lite hårdare än bara en beröring. Den lilla flämtningen. Hon tittade upp på mig. Borrade blicken i min. Vi hade överraskats av en kraftig regnskur. Temperaturen var bra, så istället för att söka tillflykt fylldes luften av skratt när vi gick långsamt över torget. Jag såg den lilla gränden som låg i mörk kontrast till det upplysta torget och drog henne med mig in. Nu kunde jag känna hennes blick i min egen. Denna krävande blick. Jag knäppte upp de översta knapparna på klänningen.

Hmmm... är detta verklighet eller fantasi?"

Läs även "Sista gången..." och "Prästkragen".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Verklighet och fantasi - erotiska noveller