Vi möts igen

- Laurie Frankel

10h 50min
bookCoverFor

Beskrivning

BONUS: Författarsamtal

Sam Elling, killen som aldrig lyckas hitta den rätta,
jobbar ironiskt nog som programmerare på ett Internetdatingföretag. Han får i uppgift att justera programkoden för att matcha i hop de perfekta paren. Såklart måste han själv testa programmet och träffar sin livs kärlek - kollegan Meredith.

Kärleken pulserar, karriären står på topp och livet tenderar att verka perfekt - tills dess att Sam får kicken och Meredith förlorar sin högst älskade mormor.

Sam, som lider med Meredith, överraskar henne med att sätta ihop ett datorsimuleringsprogram som ger sken av att man kan maila och videochatta med sina bortgångna nära och kära.
Resultat: otroligt verkligt!

Paret förstår snart att de sitter på en supertjänst och lanserar sin efterdödendialogtjänst för att hjälpa andra i deras sorg. Vad de inte hade räknat med var att för var person som tar farväl är det en som inte kan släppa taget. Meredith och Sam upplever själva en kärlek som ingen av
dem kan leva utan, men hur skulle det gå om de plötsligt var tvungna?
-
En hjärtskärande resa genom kärlek, förlust och livet
både IRL och datorsimiulerad.

Vi möts igen är en konceptuell och starkt känslodrabbande berättlese som leverar en bitterljuv roman som påminner om David Nicholls En dag.

OM FÖRFATTAREN
Laurie Frankel, bor i Seattle tillsamman med sin man och treårige son, en border collie och många, många böcker. Vi möts igen (Goodbye For Now) är Lauries andra roman. Filmoptionen är såld och bokrättigheter har sålts till 27 länder.

OM UPPLÄSAREN
Rebecka Hemse, född 1975, ingår i Dramatens fasta ensembel. På bioduken är Rebecka bla känd som Martin Becks dotter Ingrid och på TV för rollen som Sara TV-serien 39 grader i februari.

OM FÖRLAGET
Stora Ljudbokspriset 2012 - A Nice Noise skrev historia:
3 av de 7 finalnominerade titlarna till Stora Ljudbokspriset 2012 kommer från A Nice Noise. Det är första gången i prisets historia som så många titlar kommer från ett och samma förlag.
Kuriosa: A Nice Noise gav endast ut 6 titlar under nomineringsperioden. De nominerde ANN-titlarna är:
Alla mina vänner är superhjältar av Andrew Kaufman med Morgan Alling
Stjärnlösa nätter av och med Arkan Asaad
Änglarnas svar av Stefan Einhorn med Torsten Wahlund

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 50min
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2013-03-28
Förlag ljudbok:
A Nice Noise
ISBN ljudbok:
9789186719555

© A Nice Noise (Ljudbok)