Vi möts på Sheerwater

- Kristan Higgins

Betyg 4.1
13h 39min
437 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Humoristisk och känslosam roman av läsarfavoriten Kristan Higgins!

Genevieve London har på många sätt haft tur. I sitt drygt sjuttioåriga liv har hon lyckats bygga upp ett enormt modeimperium, och hon bor på Sheerwater, en stor herrgård i New England. Men hon har stött på svårigheter också - hennes man gick bort för tidigt, och hennes yngsta son försvann spårlöst.

Emma London hade aldrig trott att hon skulle prata med sin farmor igen. När hon var tonåring och hennes mamma dog, lämnade pappan henne hos farmor Genevieve. Till en början tog Genevieve hand om henne, men när Emma blev gravid valde farmodern att sparka ut henne.

Nu lever Emma London ett bra liv tillsammans med sin älskade dotter Riley. Men när farmor Genevieve en dag ringer och ber om hjälp förändras allt.

Vi möts på Sheerwater är en gripande och rolig familjeskildring av amerikanska läsarfavoriten Kristan Higgins. Här blandas svek, sorg med nya chanser - inbäddat i de idylliska New England-miljöerna.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

13h 39min

Sidor e-bok:

437

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-04-14

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789177715047

Förlag e-bok:

Printz publishing

ISBN e-bok:

9789177715030

© Printz publishing (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Vi möts på Sheerwater - E-bok, Ljudbok

Underbar

Anna

Svårt att knyta an till de bleka karaktärerna i denna bok. Det finns så mycket bättre skönlitteratur. Slösa inte bort tiden på denna ;)

Maria

Fantastisk

Ann-Kristin

Mysig ❤️

Ewa