Vi som hade alla rätt

Vi som hade alla rätt

Beskrivning av boken

Cecilia är framgångsrik programledare på Sveriges största kommersiella tv-kanal och lever för bekräftelsen, vilket innebär att synas i rutan. Minna är hårdför fotograf på samma station och gör sitt bästa för att sätta alla hon kan på plats. En gång var de vännerna som skulle förändra världen ihop, numera har de inte mycket mer gemensamt än avsändaren på lönekuvertet. Cecilia kämpar för att leva upp till bilden av henne på de glassiga tidningsomslagen. I själva verket lever hon i ett kackigt äktenskap och tröstar sig med en synnerligen olämplig älskare. Minna är en frånskild solitär som gärna framhäver sin självständighet men ändå inte kan låta bli att styra sitt ex.

Genom ett gemensamt uppdrag korsas deras vägar. Sveriges snyggaste minister ska granskas - en uppgift som inte blir lättare av att de tvingas samarbeta med redaktionens mest nitiske vikarie.

Tillsammans har Kristina Thulin och Jenny Östergren tidigare skrivit X-märkt - Flickornas guide till verkligheten, Bimbobakslaget och Längta barn. Vi som hade alla rätt är deras första roman och kom ut 2008.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Vi som hade alla rätt

För få betyg just nu