Virus

- Daniel Åberg

Betyg 4
8h 49min
Virus
bookCoverFor

Summering av boken

En stekhet sommardag drabbas Stockholm av ett mystiskt och våldsamt virus. Inom loppet av dagar är staden, landet och kanske hela världen ödelagd. Ett fåtal överlever smittan. Amanda, en oberoende och tuff person som aldrig riktigt vuxit ur sin ungdomliga livsstil. Iris, som trots en bruten arm är redo att gå över lik för att skydda sin dotter Sigrid från kaoset i sjukdomens spår. Dano, en 12-årig pojke som flytt krigets fasor i Syrien bara för att tvingas se sin familj utplånas vid ankomsten till Flemingsberg när viruset når Stockholms förorter. Tillsammans flyr de och tvingas snart inse att hoten de möter i en civilisation som dör är fler än de kunnat ana. Samhället må ha nått sitt slut, men något måste komma därefter. Har de en plats där? Virus är en tät historia om några människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo. Serien Virus består av sju delar. Daniel Åberg är journalist och författare till två av Storytels succéserier, Virus och Nära gränsen. Efter många år i Stockholm är Daniel numera bosatt med sin familj i Vittangi, öster om Kiruna.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Serie:

Tid ljudbok:

8h 49min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-06-26

Förlag ljudbok:

StorySide

ISBN ljudbok:

9789179919443

© 2020 Storyside (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Virus - Ljudbok

Väldigt bra! Kunde inte lägga ifrån mig boken! Men resten av serien finns inte på bookbeat. Måste nog gå över till en annan "bokklubb" för att få läsa vidare. Jätte konstigt att de inte har hela serien här. Köper en av sju liksom..

Janette

Spännande.. När kommer nästa??

Emelie

Del ett av SJU????

Väldigt mycket action, spännande men sex delar till av detta orkar jag inte med... lägger ner

Christina

varför släpps inte hela berättelsen? 4 Säsonger med ca 10 böcker i varje? Meningslöst att bara kunna lyssna på denna lilla stump,

Mikael