Viskningar i natten
    
Dela boken    
Viskningar i natten

Arkeologen Sophie Malone hade aldrig kunnat tro att hon skulle finna en keltisk skatt, eller att hon skulle tvingas fly för sitt liv i det kompakta mörkret i den fuktiga grottan på ensliga Irish Island. Nu, ett år senare, är hon övertygad om att lösningen på gåtan kring vad som egentligen hände på ön finns i Boston. Har den senaste tidens våldsdåd där koppling till den händelse som fick henne att fly? Vem har de ovärderliga guldartefakterna som försvann från ön … och vem är det hon hör som viskar i natten?

En explosion dödade honom nästan, men Bostonpolisen Cyrus ”Scoop” Wisdom har återhämtat sig från skadorna. Nu är han på jakt efter attentatsmannen – som han misstänker är en annan polis. Men då Sophie leder honom till en mördad pensionerad kollega vars kvarlevor täckts med rituella symboler står det klart att ingen går säker – och att alla är misstänkta.

Scoop är van vid att avslöja lögner, men Sophie lyckas föra honom bakom ljuset. Nu ställs de inför sitt livs största utmaning: Någon använder sig av forntida ritualer för att begå mord … och mördandet har bara börjat.

Visa mer