Washingtondekretet

- Jussi Adler-Olsen

Betyg 3.7
23h 25min
723 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Doggie Rogers är lycklig när hon kliver in på Hotel Splendor för att fira den demokratiske presidentkandidaten Bruce Jansens historiska valseger. Hon är full av hopp inför framtiden och övertygad om att Jansen är den rätte att axla rollen som världens mäktigaste man. Men medan den nyvalde presidenten hyllas av sina trogna medarbetare drar en man i rummet plötsligt vapen. Skottet träffar Bruce Jansens höggravida hustru, och varken hon eller det ofödda barnet går att rädda.

Doggie är i chocktillstånd – inte minst för att hennes egen far anklagas för mordet. När Bruce Jansen senare svär presidenteden är han en djupt förbittrad man. Han lägger fram en ytterst kontroversiell förordning som ska återupprätta ordningen i USA. Men då det går upp för medborgarna vad Washingtondekretet innebär, bryter helvetet loss. Snart är gränserna stängda, utegångsförbud införs och inbördeskriget hotar.

En liten grupp människor, med Doggie Rogers i täten, klamrar sig dock fast vid hoppet och gör allt för att avslöja komplotten som det amerikanska samhället är utsatt för. Doggie har blivit landets mest eftersökta kvinna. Och nationens framtid vilar på hennes axlar.Washingtondekretet är en tankeväckande politisk thriller från författaren bakom succéböckerna om Avdelning Q.

Författare:
Översättare:
Leif Jacobsen
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
23h 25min
Sidor e-bok:
723
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-06-21
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176512296
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100165642

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Albert Bonniers förlag (E-bok)