Wildcard- Marie Lu

10h 44min
Warcross
bookCoverFor

Beskrivning

Andra boken i Warcross-serien - av författaren till Legend-trilogin!

»En lysande cyberpunk-historia, full av romantik och kickar« Kirkus Reviews

»Snabb och intensiv, fenomenal läsning.« Kirkus Reviews

Emika Chen överlevde med nöd och näppe det internationella Warcross-mästerskapet. Med sig bär hon nu sanningen om Hideo Tanakas skapelse, en vetskap som gör att hon aldrig mer kommer att kunna lita på den person som en gång var hennes vän och förebild.

Fast besluten att sätta stopp för Hideos fruktansvärda plan slår Emika följe med Phoenix Riders, bara för att upptäcka ett nytt hot på Tokyos neonupplysta gator: Någon har satt ett pris på Emikas huvud. Hennes enda chans att överleva vilar i händerna på Zero och hans hänsynslösa, svartklädda gäng. Men snart inser Emika att Zero inte är den han verkar vara – och att hans beskydd har ett pris.

Insnärjd i en väv av svek och lögner måste Emika bestämma sig: Hur långt är hon beredd att gå för att stoppa mannen hon älskar?

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard – den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet – gick rakt in på New York Times bestsellerlista.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Katarina Falk
Format:
Ljudbok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
10h 44min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-14
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789180235716

© Modernista (Ljudbok)