Yinyoga - Pass för stressade

Yinyoga - Pass för stressade

Beskrivning av boken

Träna genom att vila!

I det här kompletta yinyogapasset får kroppen slappna av på djupet, du kommer åt stress och oro som satt sig som spänningar. Positionerna i passet aktiverar det parasympatiska nervsystemet, kroppens vilosystem som hjälper dig med återhämtning.

Yinyoga är en lugn yogaform som passar både nybörjare och dig som tränar mycket, och är en perfekt ingång till yoga och meditation. Du blir piggare och mer energisk samtidigt som den ger avslappning. Träna hemma med kompletta pass för alla situationer det är bara att följa instruktionerna i ljudboken!

Yinyoga minskar stress och ger avslappning, styrka och rörlighet. Genom att sträcka ut och stärka kroppens fascia - bindväv - på djupet motverkar du stelhet, smärta, ryggont och huvudvärk. Yinyoga mjukar upp om du är stel av annan träning och eller efter mycket stillasittande. Syresättningen av blodet och blodcirkulationen ökar, liksom kroppens produktion av må-bra-hormoner som endorfiner, serotonin och dopamin. Yinyoga hjälper kroppen att komma i form och ger även mental träning genom mindfulness, närvaroträning och aktiv vila.

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Yinyoga - Pass för stressade