Nu kan fler i familjen lyssna på sina favoritböcker

Dela ditt konto med hela familjen. Lägg till familjemedlemmar för 49 kr/mån per användare

Varför dela BookBeat med familjen?

  

Lyssna fler och spara mer

Dela ditt konto med någon du tycker om och få en lägre månadskostnad per person.

  

Lyssna utan att avbryta varandra

Upp till fem personer kan lyssna på samma BookBeat-konto på olika enheter utan att störa varandras lyssning och läsning

  

Se bara dina egna böcker

Alla familjemedlemmar har egna profiler så du slipper se andras böcker i appen.

  

En enda betalning

Allt hamnar på en och samma betalning och du får en tydlig överblick på dina kostnader.

Kom igång snabbt!

Familjekonto gör det lätt för upp till fem personer att dela samma BookBeat-konto.

Lägg helt enkelt till familjemedlemmen som du vill dela ditt konto med genom att logga in på Mitt konto och skapa en ny profil. Så fort profilen skapats dyker den upp i alla enheter som är inloggade på ditt konto. Nu är det bara att välja profil och skapa egna listor i appen.

Vi har även barnprofiler!

Skapa enkelt en barnprofil. Listorna och rekommendationerna kommer ha innehåll anpassat för barn. Tack vare detta kan barn njuta av en egen version av BookBeat anpassad just för dem!

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Hittar du ändå inte vad du söker hittar du fler frågor och svar på vår supportsida.

Vad kostar det att lägga till profiler?  
Varje profil kostar 49 kr/månad och kan läggas till på en befintlig månadsprenumeration oavsett om du har BookBeat Basic, Standard eller Premium.
Är det någon bindningstid på profiler?  
Du kan avsluta när du vill och det finns ingen bindningstid. Du förskottsbetalar alltid dina profiler och kan därför välja att avsluta när som helst. När du avslutat kan du fortsätta lyssna och läsa till sista dagen på din förskottsbetalda period. Vi sparar dina böcker om du vill återaktivera profilen igen.
Hur många kan lyssna samtidigt?  
Du kan ha upp till 5 profiler och alla profiler kan lyssna samtidigt. Varje profil som du lägger till får lika mycket lyssning som huvudkontot. Om du har BookBeat Standard så kommer alla dina profiler ha 100 timmars lyssning och läsning.
Kan jag lägga till profiler under min provperiod?  
Ja, du kan lägga till profiler under din provperiod, men du betalar för profilen direkt. Hur mycket du behöver betala för profilen framgår på din kontosida och beräknas på antalet dagar som är kvar.
Hur lägger jag till en profil?  
Du lägger enkelt till en profil på kontosidan. Det går att ha fem profiler sammanlagt, inklusive kontoägaren, på ett konto.
Hur mycket kan varje profil lyssna och läsa?  
Varje profil kan lyssna och läsa samma antal timmar som ingår i paketet. Om du t ex har BookBeat Standard så har varje profil 100 timmars lyssning och läsning. Om du läser en e-bok omvandlas bokens sidor till tid. Ett riktmärke kan vara att en e-bok på runt 300 sidor motsvarar ungefär 10 timmar lyssning.

Dela BookBeat med hela familjen

Lägg till dina familjemedlemmar för bara 49 kr i månaden per användare