Camilla Läckberg

Författare

Camilla Läckberg är tillbaka

Camilla Läckberg är tillbaka med uppföljaren till succéromanen ”En bur av guld”. Ännu en gång ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap. Vingar av silver är den andra boken i serien om Fayes hämnd och handlar om att kämpa för den karriär och det företag man arbetat hårt för att bygga upp. Och samtidigt skydda det man älskar mest – sitt barn.

Vingar av silver

Just när Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fängelse och hennes företag Revenge skördar stora framgångar. Men när Revenge ska lanseras i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och Faye tvingas återvända till Stockholm.

Med hjälp av en handplockad grupp kvinnor kämpar hon för att rädda det som är hennes – och för att rädda sig själv och dem hon älskar.

Lyssna på den senaste av Camilla Läckbergs böcker, "Vingar av silver"!

Första delen i serien om Fayes hämnd var den mest sålda boken i Sverige 2019 och blev en stor framgång internationellt! Redan nu kan du förhandslyssna på första delen av boken hos BookBeat.

  

Om Camilla Läckberg

Camilla Läckberg är uppvuxen i Fjällbacka, ett litet kustsamhälle i norra Bohuslän, och utbildad civilekonom vid Handels i Göteborg. Hon släppte sin debutroman, Isprinsessan, redan 2003 och har sedan dess hunnit ge ut hela elva romaner, två novellsamlingar, två kokböcker och en barnboksserie om Super-Charlie. Succén var nästintill omedelbar, redan tre år efter debutromanen var Läckberg Sveriges mest sålda författare och idag är hon den sjätte mest lästa författaren i hela Europa. Totalt har Camilla Läckbergs böcker sålts i 23 miljoner exemplar, i över 60 olika länder och översatts till fler än 40 olika språk – vilket gör henne till en av Sveriges mest framgångsrika författare genom alla tider. Flera av Camilla Läckbergs böcker har filmatiserats och Fjällbackaserien har även blivit en tv-serie på SVT. Läckberg har tilldelats en rad olika priser, bland annat SKTF:s pris Årets författare (2005) och Folkets litteraturpris (2006). Camilla Läckberg meddelade år 2017 att hon tar en paus i skrivandet av Fjällbackaserien för att påbörja en ny serie av böcker vid namn Fayes hämnd. Böckerna om Faye beskrivs av Läckbergs förlag som en ”mörk och våldsam berättelse om svek, hämnd och upprättelse”.