Fiskare lyssnar på ljudbok
Om BookBeat

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker där du för en månadsavgift på 149 kr kan lyssna och läsa så mycket du vill. Med familjekonto kan upp till fem personer dela på samma BookBeat-konto. För varje profil du lägger till betalar du endast 49 kr extra per månad. Du kommer enkelt igång genom att registrera dig på vår webbplats och kan därefter lägga till ytterligare profiler om du vill. Ladda därefter ner BookBeat-appen till din mobil eller surfplatta och börja lyssna. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Med vår streamingtjänst har du tillgång till tiotusentals böcker. Du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge. Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi.

BookBeat är stolta över att vara en del av Bonnier som i över hundra år har skapat, förädlat och spridit berättelser. Att göra boken tillgänglig för fler genom digitalisering är därför ett naturligt nästa steg för att fortsätta sprida berättelser.

Oavsett om du vill bidra genom att bli en del av vårt team med målet att skapa marknadens bästa tjänst eller bara gillar riktigt bra berättelser – varmt välkommen att följa med på resan!

Integritet och dataskydd

Vill du veta hur vi hanterar din personliga integritet och data kan du läsa mer här

Jobba hos oss

Se vilka tjänster vi söker